Home

Curs organizator evenimente

Curs Planificare şi organizare evenimentelo

Intră în lumea organizatorilor de evenimente și află ce trebuie să faci pentru a deveni un profesionist în domeniu! Cursul de Planificarea şi organizarea evenimentelor este susţinut de lectorul Bianca Preda de 10 ani. În această perioadă, peste 700 de persoane au absolvit cu succes programul de training, cei mai mulţi dintre aceştia alegând o carieră de organizator de. Curs Wedding Planner - Organizare Nunti si Evenimente doar la Atelierele ILBAH. Traineri de Top. Cele mai bune conditii. Plata in Rate. Program Flexibil Curs de ORGANIZARE EVENIMENTE Chiar daca ne-ar placea uneori sa devenim stapanii clientilor nostri si acestia sa faca intocmai ceea ce ne-am dori, fara primitivisme, daca inventam exact acele experiente speciale, care ne ajuta sa devenim stapanii momentelor, pe care le avem impreuna cu clientii nostri, atunci cand organizam un eveniment, acestia vor capata suficienta incredere, incat sa.

Curs Wedding Planner - Organizare Nunti si Evenimente

Plata pentru cursul de organizare de evenimente se face 50% avans pentru rezervare si 50% lichidare inaintea primei zi de curs) si cuprinde: + Gratuit un CURS DE CREATIE DE AFISE DE EVENIMENT in valoare de 20 EUR + TVA. - Clientii vechi pe servicii de training primesc un bonus suplimentar de fidelitate de 10% Curs Organizator Evenimente. Cod produs : 1528817. Cursul ORGANIZATOR EVENIMENTE CORPORATE se adreseaza tuturor celor interesati sa isi dezvolte o cariera in domeniul organizarii de evenimente. Programul oferta posibilitatea imbogatirii cunostintelor despre sectorul organizarii de evenimente corporate dar si adresate persoanelor fizice. Bianca Preda: Vă aștept alături de mine a cursul de Planificarea și organizarea evenimentelor organizat de Creative Business Management pe data de 17-18 februarie, la București, pentru a lucra împreună pe bugetele pe care le are la dispoziție un organizator de evenimente și modul în care pot fi construite eficient Extreme Training organizeaza evenimente si va poate pune la dispozitie toata logistica necesara desfasurarii unui curs, training, conferinta, etc

Perioada desfăşurare curs organizator spectacole 26 noiembrie - 05 decembrie 2018 Înscrieri până pe 10 noiembrie 2018. Durata: 64 ore Tarif: 1600 lei. se va desfășura la București, în perioada 26 noiembrie - 05 decembrie 2018; locul desfăşurare ALMAVISION- Calea Șerban Vodă nr.106, Etaj 1, Ap.2, Sector 4, Bucureșt Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani. *In urma reducerii de 50% OFF, pretul cursului de Wedding Planning nu va mai fi de 4.400 lei, ci de 2.200 lei pentru plata integrala Curs de ORGANIZARE EVENIMENTE CONCEPT Cand spun ca, un curs de organizare evenimente concept este de departe mai profitabil pentru tine decat orice alta metoda de a organiza sau inventa un eveniment, ma refer si la faptul ca, pentru a ajunge sa vinzi chiar tu concepte de eveniment, trebuie sa stii cum sa le arati oamenilor, ca le cunosti problemele chiar mai bine decat ei, ceea ce-ti va aduce.

Curs de organizare evenimente ProblemSolvingAcadem

 1. ime de acces: Varsta
 2. Cum să devii un organizator de evenimente profesionist. Dacă vrei să devii un organizator de evenimente de succes (și să faci din această meserie un business profitabil), ești în locul potrivit. Mai jos găsești câteva sfaturi esențiale care să te ajute să faci primii pași pentru a atrage primii clienți
 3. ORGANIZATOR EVENIMENTE IASI - autorizat Min Muncii / Min Educatiei Cod COR 243210 PRET REDUS: 390 lei Pret standard: 1400 lei Detalii promotie:Cursul ORGANIZATOR EVENIMENTE CORPORATE se adreseaza tuturor celor interesati sa isi dezvolte o cariera in domeniul organizarii de evenimente. Programul oferta posibilitatea imbogatirii cunostintelor despre sectorul organizarii de evenimente corporate.

Cursuri de organizare evenimente / optimum-communication

 1. Curs Organizator Evenimente la doar 270 ron Business 2018-08-20 15:59 Servicii si afaceri Bucuresti 512 vizualizari 270 Lei Ad Details; Location: Bucuresti Price: 270 Lei Cursul ORGANIZATOR EVENIMENTE CORPORATE se adreseaza tuturor celor interesati sa isi dezvolte o cariera in domeniul organizarii de evenimente. Programul oferta posibilitatea.
 2. Curs Organizator Evenimente. Detalii promotie:Cursul ORGANIZATOR EVENIMENTE CORPORATE se adreseaza tuturor celor interesati sa isi dezvolte o cariera in domeniul organizarii de evenimente. Programul oferta posibilitatea imbogatirii cunostintelor despre sectorul organizarii de evenimente corporate dar si adresate persoanelor fizice, planificarea.
 3. Un organizator de evenimente trebuie să fie curios. Curiozitatea este una dintre caracteristicile esențiale pentru un organizator de evenimenente modern. Expertul în comunicare Kelly Freeman consideră că întrebarea de ce poate aduce foarte multe beneficii atât în viața cotidiană, cât și în cea profesională. Cu toate.
 4. 4. Incearca un curs de comunicare si marketing. Un organizator de evenimente de succes stie nu doar cum sa planifice un eveniment, ci si cum sa se vanda pe el insusi. Da, recomandarile sunt cea mai puternica forma de marketing, dar pana atunci probabil va trebui sa atragi clienti promovandu-te. 5
 5. Cursul este susţinut de lectorul Bianca Preda de 10 ani. În această perioadă, peste 7 00 de persoane au absolvit cu succes programul de training, cei mai multi dintre aceştia alegând o carieră de organizator de evenimente. Cursul de organizator de evenimente a depășit 70 de ediţii şi este singurul curs de pe piaţă care pune bazele teoretice şi practice ale domeniului, oferind în.
 6. Curs de Organizator de Evenimente; Un alt job care nu va muri niciodata este cel de organizator de nunti si alte evenimente. De ce? Pentru ca oricine isi doreste sa aiba parte de cele mai fastuoase decoratiuni, meniuri delicioase si de tot ce tine de planificare in general, va apela la aceste servicii. Un astfel de curs este perfect.

Curs Organizator Evenimente - Acreditat ANC - Arhiva

Cât câștigă un organizator de evenimente

Mihărtescu (Condur) Alexandra - formator, consilier dezvoltare personală, numerolog, Absolvent Psihologie, organizator evenimente dezvoltare personală si spirituală. DE CE ESTE NEVOIE DE AUTORIZARE? Acest curs îți asigură instruirea și cadrul legal care îți va permite să practici ocupația de Consilier pentru Dezvoltare Personală Cursul de formare MotivAction. MotivAction este un curs de formare de de 5 zile pentru actorii implicați în sectorul de tineret, oferindu-le acestora posibilitatea de a obține competențe practice pentru explorarea procesului de motivare a tinerilor, dar și pentru a crește nivelul de inițiativă în rândul lor, inclusiv al tinerilor NEET. Listare evenimente de la Job Cocktail - eveniment de cariera la Expozitie de pictura terapeutica la Clubul Mandala. Evenimente curs EURO PERSONAL SRL - societate specializata pe activitatea de formare profesionala si acreditata de catre societatea TH Junior SRL pentru desfasurarea cursurilor de utilizare a programului WinMent. Vezi toate evenimentele pe tema curs EURO PERSONAL SRL. Listare evenimente de la Curs autorizat Expert Achizitii Publice la Ziua Nationala a Romaniei si Parcul lui Mos Craciun . Evenimente curs EURO PERSONAL SRL - societate specializata pe activitatea de formare profesionala si acreditata de catre societatea TH Junior SRL pentru desfasurarea cursurilor de utilizare a programului WinMent. Vezi toate evenimentele pe tema curs EURO PERSONAL SRL. Cursul dureaza o ora si jumatate pe zi pe 7 si 8 ulie, de la ora 18.30. Se poate organiza si pentru companii. Orice alte detalii aveti nevoie ne puteti scrie la la contact@industrylink.eu. Despre organizator: Industry Link (www.industrylink.eu) este o firma romaneasca de organizare de evenimente corporate, cu vasta experienta in mediul.

Organizare evenimente - Extreme Trainin

 1. Curs Organizator evenimente de Training si Teambuilding - 01, 02, 03 iulie 2017 ianuarie 3, 2015 · de cristinastoian · în Comunicare eficienta , consiliere in cariera , consiliere psihologica , consultanta , cursuri gratuite , dezvoltare personala , organizare evenimente , performanta , team & building , training
 2. Cursul de Organizare evenimente sustinut de BiG Media Relatii Publice prezinta strategii, modalitati de creare si planificare pentru evenimente memorabile, incepind de la ideea initiala si pina la livrarea sa, trecind prin situatiile reale cu care se confrunta orice organizator sub presiunea evenimentului. Participantii vor deprinde abilitatile de baza si vor afla diverse trucuri si idei.
 3. Despre organizator: Industry Link (www.industrylink.eu) este o firma romaneasca de organizare de evenimente corporate, cu vasta experienta in mediul international. A organizat conferinte, expozitii si summituri pentru diverse sectoare industriale in SUA, Mexic, Brazilia, Africa de Sud, Germania, Spania, Italia, India si UAE
 4. Cursul de formare MotivAction. MotivAction este un curs de formare de de 5 zile pentru actorii implicați în sectorul de tineret, oferindu-le acestora posibilitatea de a obține competențe practice pentru explorarea procesului de motivare a tinerilor, dar și pentru a crește nivelul de inițiativă în rândul lor, inclusiv al tinerilor NEET.

Curs autorizat Organizator de spectacole - cursuriatestari

Organizator Camera de Comerț și Industrie Prahova. Prev Eveniment anterior Misiune Economica in Spania - la Sevilla și Malaga - octombrie 2021. Eveniment următor Curs - Manager resurse umane Next. Share on facebook. Share on whatsapp. Share on email. Organizare de evenimente de prezentare de firmă / lansare de produs Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informații aici ORGANIZATOR EVENIMENTE - CURS ACREDITAT ANC; CURS AUDITOR DE MEDIU - ACREDITAT ANC aprilie (2) martie (5) februarie (2) ianuarie (1) 2015 (43) decembrie (2) octombrie (12) septembrie (7) august (3) mai (13

Cursuri Wedding Planning - DallesG

Nunta sau botezul nu mai trebuie sa fie un stres pentru tine!Lasa evenimentul tau în grija noastra! Flori naturale, decoratiuni, photo corner, decoruri tematice. Va oferim servicii complete si personalizate de consiliere.. Organizator: CURS ORGANIZAT DE SOCIETATEA ROMÂNĂ DE CARDIOLOGIE Data: 18 martie 2021 Locatie: Online; Site: www.cardioportal.ro Grupul de lucru Ateroscleroză și Aterotromboză al Societății Române de Cardiologie are plăcerea de a vă invita să participati la Cursul PROVAS VIII ce va avea loc în data de 18 martie 2021, sub formă de virtual meeting Cursul online DIGIT/ERACY. 02 . 09 . 2021. Scopul principal al acestui curs este de a oferi o perspectivă asupra a ceea ce poate fi credibil sau nu în mediul online, dar și să prezinte cum gândirea critică poate ajuta la o mai bună înțelegere a sectorului civic. Înscrierea se face online prin completarea formularului de candidatură. Alte Evenimente; Contact; Invățământ postliceal, curs de zi: Organizator de conferinte, congrese , targuri si expozitii. Meseriile rezultate în urma cursurilor in sistemul de învatamant postliceal au implicații importante asupra relațiilor economice internaționale, acest fapt fiind determinat și de creșterea timpului liber ca.

CURS. Portal de Evenimente Spirituale. Promovare gratuita pentru organizatorii de evenimente spirituale. Program complet si facil pentru toate activitatile spirituale pus la dispozitie pentru participanti Managementul durerii acute şi cronice în reumatologie. Curs valabil în perioada 2020/07/22 - 2021/07/22. Testul grilă poate fi accesat după minimum 48 ore de la înscriere! Durerea reprezintă o problemă importantă de sănătate publică, fiind responsabilă de un consum crescut de resurse economice şi de costuri indirecte. Înscrie-te

Curs de organizare evenimente concept ProblemSolvingAcadem

Căută-ți locul de muncă: Organizator-evenimente în Bucureşti. Angajatori de Top. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 37.000+ locuri de muncă în România și peste hotare Organizator Evenimente. 45 likes · 1 talking about this. Event Planne

Curs de Specialitate Noua Medicina Germanica cu Bjorn Eybl, Cluj, 24-27 aprilie 2014

Curs Educație Financiară Organizator Evenimente . Iași . Vezi Harta; Sună Acum 0765337158. Acest website foloseste cookie-uri pentru a-ti imbunatati experienta. Presupunem ca esti de acord cu asta, dar daca nu, poti oricand sa le opresti. Setari Cookie ACCEPT Media Zet - Organizator de evenimente medicale Media Zet inseamna profesionalism, pasiune, idei inovatoare pentru crearea de evenimente medicale si publicitate! Media Zet ofera servicii personalizate complete in domeniul organizarii de congrese medicale, conferinte, simpozioane, seminarii, cursuri de instruire si workshop-uri, lansari de produse Cuvinte cheie: Curs, art and hobby studio, caricatura, pictura, Evenimente Bucuresti Eveniment postat de organizator Adaugat in urma cu 573 zile , 03 Sep. 201

Curs intensiv de limba germana

October 7, 2011 PRtips. Cursul de Organizare de evenimente prezinta strategii, modalitati de creare si planificare pentru evenimente memorabile, incepand de la ideea initiala si pana la livrarea sa, trecand prin situatiile reale cu care se confrunta orice organizator sub presiunea evenimentului Anatol Basarab este un renumit psiholog și un înfocat pasionat al numerologiei cu studii aprofundate în parapsihologie. Născut în Republica Moldova a fost de mic pasionat de știința numerologiei începându-și studiul de la vârsta de 12 ani, în prezent fiind renumit pentru prezicerile dobândite pe calea analizelor numerologice

Curs Online - Numerologie - Avansati - cu Anatol Basarab. 24 mai 2021 - 28 mai 2021 intre 18:00 si 22:00 Program complet. Atelier, curs. AlexaEvent Dacă achiți cu minim 5 zile înainte de curs vei beneficia de o reducere de 10%.* Pentru fiecare persoană în plus înscrisă vei beneficia de o reducere de 5%.* *Reducerile nu se cumulează Vârsta minimă: 14 ani. Adresa: Art & Hobby Studio, Strada Occidentului, nr 33, sector 1, București

Curs Educator Specializat - acreditat ANC PERIOADA CURS: Incepem în 4-5 Iulie 2020 (sambata - duminica), intre orele 10:00 - 19.00. Urmeaza o perioada de curs practic si teoretic. Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent read more: Brasov - Curs Autorizat ANC Educator Spercializat Organizator: AlexaEvent - curs-Brasov: 30-05. Sunt Ovidiu Grigor şi te invit să descoperi ThetaHealing - o metoda spirituală pentru dezvoltarea ta personală şi creştere spirituală. Cu ajutorul ThetaHealing învăţăm cum să ne ascultăm intuiţia şi vocea interioară Organizează şi coordonează evenimente corporate (conferinţe, traininguri, lansări de produse, congrese etc.)\r\nElaborează planificări strategice şi desfăşurătorul evenimentului\r\nProiectează bugetul, soluţionează necesităţile tehnice ale derulării evenimentului, concepe şi gestionează serviciile auxiliare (preluare video, audio etc.)\r\nRealizează evaluări post eveniment.

Curs Wedding Planner - Organizare Nunti si Evenimente Festiv

Partener in cadrul fondului de Venture Capital Catalyst Romania (3TS Capital Partners), antreprenor in serie si business-angel cu investitii de succes in Europa de Est, Marius Ghenea se afla in topul oamenilor de afaceri conform Forbes Romania Soul 2 Soul Bucuresti - organizator evenimente. Nume utilizator sau e-mail. Parol Tematica - Curs AMLR 2021. Evaluarea fazei preanalitice - o continuă provocare. Diagnosticul molecular al infectiei SARS CoV-2. Raspunsul imun in patologia COVID-19 - considerente postinfectie si postvaccinare. Provocări in diagnosticul infecțiilor nozocomiale. Vitamina D - testare în laborator și implicații clinice In cadrul cursului vei invata sa: Organizarea unei conferinte, simpozioane. Organizarea unui teambuilding. Organizarea de targuri sau expozitii. Organizare Meda Consulting, Ploiești. 1.020 de aprecieri · 12 discută despre asta · 32 au fost aici. Seminarii, cursuri autorizate, conferinte, training in-house, ateliere hobb

August, 2021. 01Aug18:00 21:00 Important Curs - Simple Puja - 1 August 18:00 - 21:00 Organizator: Oana Marinovici Categorie:Ritualuri PREȚ:150 RO Cursul de formare European Solidarity Corps: TOSCA. 30 . 08 . 2021. Acest curs online are ca scop susținerea și dezvoltarea capacității organizațiilor care participă activ la acțiunile de voluntariat din cadrul ESC (Corpul European de Solidaritate) pentru a asigura calitatea și impactul în acest tip de proiecte

Adresa. Strada Matei Basarb nr. 106. Bucharest,Romania030679România + Hartă Google. Telefon: 0723811911. View Loc de desfășurare Website. «. Curs de vară - desen și pictură pentru începători. Modul II - Sesiune de desen/ pictură online - Portret - 50 lei/ ședință Cursul de organizare evenimente nu necesita o pregatire anterioara in domeniu. Cursul de Organizare Evenimente cuprinde toate materialele necesare studiului. Pretul cursului organizator de evenimente este 1600 RON si se poate platii doar o singura data.-Notiuni introductive; Originea bunelor maniere,a etichetei si a protocolulu

Cum să devii un organizator de evenimente profesionist - D

The Void Escape Room

ORGANIZATOR EVENIMENTE IASI - curs autorizat Min Muncii

Detalii complete despre curs: AICI. Întâlnirile au loc la sediul fundaţiei, în zilele: luni 28, marţi 29, miercuri 30 iunie şi joi 1, vineri 2 iulie, de la 19.00-21.00. La curs vor fi respectate toate normele de protecţie recomandate Vă propunem un curs fascinant de istoria artei, evenimente, opere de artă celebre, inovaţii artistice, evoluţii stilistice etc. Organizator. City Guide Media S.R.L. cu sediul social în oraşul Brasov, înregistrată la Registrul Comerţului nr. J08/1612/2013 , având codul unic de înregistrare RO 32408405, denumit în continuare. curs organizator de conferinȚe, congrese, tÂrguri Și expoziȚii Acest curs se adresează persoanelor care sunt pasionate de acest domeniu, persoanelor care lucrează în turism sau celor care doresc să-și deschidă sau au deja o afacere prin intermediul căreia desfășoară și organizează evenimente pentru firme sau persoane fizice

Curs Organizator Evenimente la doar 270 ron, Bucurest

Unui organizator de evenimente Unei echipe de distribuitie din industria bauturilor, magazinelor de bauturi si cafea sau magazinelor de orice tip Unui gen de afaceri in care actul de vanzare-cumparare depinde de abilitatile, cunostintele si mai ales de atitudinea pe care o au angajatii Cursul a fost sustinut de Prof. Dr. Anca Silvia Dumitriu si Conf. Dr. Stana Paunica, organizator fiind Sef. Lucr.. Marina Cristina Giurgiu. S-a desfasurat pe parcursul a 3 ore, avand un numar de 10 participanti ce au efectuat manopere chirurgicale pe mandibula de porc si au exersat tehnici de sutura Organizator Evenimente în Bucuresti OLX.ro. Prin clic pe butonul Inregistreaza-te, accept Termenii de utilizare. Am înțeles că S.C. OLX Online Services S.R.L. îmi folosește datele personale în conformitate cu Declarația de confidențialitate și Politica privind modulele cookie și alte tehnologii similare Daca doriti sa organizati un eveniment important, atunci este bine sa apelati la serviciile si ajutorul unui Organizator Evenimente. Acesta va poate ajuta in numeroase apsecte ale evenimentului. Dar haideti sa vedem ca face mai exact un organizator de evenimente Locuri de munca organizator evenimente, angajari organizator evenimente, anunturi organizator evenimente, oferte organizator evenimente, joburi organizator evenimente in 2010 si 2011. 2004 - 2004 Liceu / Școală profesională: Curs la Asociaţia Inapoi La Muncă din Pucioasa. Program de initiere Operator Introducere, Prelucrare si.

Targ de Martisor la Casa Tineretului Timisoara

Curs Organizator Evenimente Iasi - Acreditat ANC - Arhiva

2002-curs specializare in relatii interumane si proiecte- 3 luni in Italia 2002-2004-multiple proiecte internationale 2004-deschiderea reastuarntului organizator evenimente at CASA NEAMTIU. organizator evenimente la CASA NEAMTIU UNIVERSITATEA AUREL VLAICU ARA In cadrul cursului vei invata sa: Organizarea unei conferinte, simpozioane. Organizarea unui teambuilding. Organizarea de targuri sau expozitii Ziua Județului se sărbătorește pe 28 iulie, iar Consiliul Județean a pregătit o serie de acțiuni artistice, culturale și de divertisment pentru toate vârstele. Județul Timiș va fi sărbătorit și în acest an, pe durata a patru zile, între 25 și 28 iulie.. Acestea sunt gândite și.

Un organizator de evenimente trebuie să fie curio

A.I. MASTERCLASS este organizatie consacrata de formare profesionala profesionista pentru instructorii de Aerobic-Fitness si Fitness, Personal Trainer, Nutritionist,Instructor sportiv , ONG organizator de evenimente cu caracter educativ pentru o viata sanatoasa si sport , infiintat in anul 2008 este pionierul formarii profesionale a. organizator de evenimente - Advertising4U.ro. Pasionat de evenimente? Vino la Cursul de Planificare si Organizare a Evenimentelor! Advertising4U.ro 2014-04-29T12:07:35+03:00. 29 aprilie 2014 | Categories: COMUNICATE DE PRESA, cursuri / educatie | Tags: Bianca Preda, Creative Business Management, curs organizare evenimente, curs planificare si. Firma catering Bucuresti. Royal Catering este o firma catering Bucuresti ce ofera servicii premium de catering pentru evenimente private - ne ocupam de toate aspectele necesare realizarii unui eveniment.Royal Catering, poate sa raspunda la cel mai scurt termen limita asigurand desfasurarea unui eveniment de prima clasa pentru o larga varietate de Evenimente Business mari sau mici si private. Invatamant postliceal curs de zi; Anul I (2clase) clase organizator de conferinte, congrese, targuri si expozitii: 2: Anul II (2clase) clase organizator de conferinte, congrese, targuri si expozitii:

Fibroza chistică - abordarea practică, diagnostică şi terapeutică. Curs valabil în perioada 2021/06/01 - 2022/02/28. Fibroza chistică (FC), sau mucoviscidoza, este cea mai frecventă anomalie monogenică. Înscrie-te Despre Terapia Centrată pe Emoţii (EFT) Terapia de cuplu centrată pe emoții (EFT) este o abordare terapeutică de scurtă durată (8-20 de ședințe), structurată ce a fost formulată în anii 80; aceasta își are rădăcinile în știința atașamentului adult, iar scopul său este de a extinde înțelegerea asupra ceea ce se petrece în. Peste 2000 de absolvenți ai cursului Google Educator Nivel 1 ne-au spus la final: Felicitări!Este un curs complet!. În calitate de Parteneri Google în România am creat acest curs practic cu un singur gând: să ajutăm efectiv cadrele didactice să folosească eficient instrumentele Google pentru a crea lecții interesante și a comunica mai bine cu elevii, părinții și colegii de. ACASA » ALTE EVENIMENTE » Curs de atestare in accesarea fondurilor europene Share Tweet Subscribe Un studiu al companiei de audit si consultanta KPMG arata ca Romania a obtinut pana la sfirsitul anului trecut plati efective de numai 1,5 miliarde euro (7%) din bugetul total de 23,3 miliarde euro disponibil in perioada 2007-2013 Documente necesare participării la curs (în copie): Carte de identitate; Certificat de naștere; Certificat de căsătorie (doar dacă numele de pe celelalte documente nu este același și s-a schimbat în urma căsătoriei); Diploma după ultima școală absolvită