Home

Blocuri ferentari

Blocurile roșii din Ferentari schimbă spațiul socia

Blocurile roșii din Ferentari schimbă spațiul social. La sfârșitul anilor 1940, Ferentariul a trăit o frumoasă povestea de iubire arhitecturală cu funcționalismul. Tributare acestui stil, blocurile roșii, denumite astfel în 1950 din pricina polistirenului folosit de autorități pentru a le renova la 70 de ani distanță, anunțau. plimbare la blocurile roșii din Ferentari. au trecut ani peste cele 21 de blocuri roșii din Ferentari. Magazinele de la parter s-au închis de mult. Poșta, o bibliotecă publică, un coafor, un Marisan, ce mai ființează. Blocurile au început să treacă prin reabilitare termică, pierzînd desigur ceva din. Piața Ferentari a fost construită în 1947, odată cu ansamblul de blocuri de locuințe din Calea Ferentarilor nr. 70-74. În 2008 a fost refăcută complet și azi se prezintă publicului ca o construcție modernă ce asigură bune condiții de desfacere a produselor agroalimentare Cateva zeci de blocuri din cartierul Ferentari, din Bucuresti, nu vor avea apa calda in perioada 15 - 17 mai, din cauza unor lucrari de reabilitare a instalatiei de distributie a energiei termice. Alimentarea cu apa calda va fi oprita incepand de duminica, 15 mai, ora 23.00, urmand a fi afectate 79 de blocuri din zona Calea Ferentari - Soseaua Salaj - Chirigiu, se arata intr-un comunicat al.

plimbare la „blocurile roșii din Ferentari « simply

 1. Blocurile de după 1984. În jurul anului 1984 s-a introdus o nouă serie de blocuri cu apartamente de mărime sporită comparat cu cele introduse în 1977-1980: garsonieră 35-40 m², 2 camere 55-60 m², 3 camere 75-80 m², 4 camere 90-100 m², sufragerile având 20 m² iar dormitoarele 12-14 m². S-au construit în paralel şi blocuri din.
 2. Apartament de vânzare cu 4 camere, 82 mp, București (MVCT2Y) Bucuresti - Ilfov,Bucuresti,Ferentari,Calea Ferentari,23. Procapital Development ofera spre vanzare un apartament semidecomandat de 4 camere, de 82 mp, situat la parter intr-un imobil de 3 etaje finalizat in anul 1959
 3. Ap. de vânzare Bucureşti, zona Ferentari. 2 cam. MĂ ABONEZ Imobiliare.ro îţi oferă o experienţă cât mai personalizată în procesul de căutare a proprietăţii potrivite. Pentru acest lucru folosim tehnologii precum cookie-urile pe website-ul nostru, cu ajutorul cărora tu vezi anunţuri mai relevante, poţi salva anunţuri, poţi.
 4. Pe lângă cartierele principale s-au construit şi cvartale de blocuri confort 2/3 pe terenurile virane din cartierele de case, de exemplu Banul Udrea, Foişorului, Moise Nicoară (în centru), Melineşti (în Berceni), Baciului, Iacob Andrei, Imaşului, Livezilor, Zăbrăuţi (în Ferentari), Amurgului, Crizantemelor, Pricopan (în Rahova.
 5. Ferentari în Bucuresti OLX.ro. Prin clic pe butonul Inregistreaza-te, accept Termenii de utilizare. Am înțeles că S.C. OLX Online Services S.R.L. îmi folosește datele personale în conformitate cu Declarația de confidențialitate și Politica privind modulele cookie și alte tehnologii similare.S.C. OLX Online Services S.R.L. recurge la sisteme automate și la parteneri care analizează.
 6. Complex Rezidential Family Residence Metalurgiei. 26.000€. Adaugă în Coş. Complex Rezidential Family Residence Postalionului. 21.500€. Adaugă în Coş. Etichete: blocuri noi rahova , blocuri noi ferentari , blocuri noi sector 5 , apartamente noi rahova , apartamente noi ferentari , apartamente noi sector 5 , garsoniere noi rahova.
 7. Dacă te plimbi mai mult, descoperi că Aleea arată chiar mai prosper decât celelalte zone de blocuri învecinate din Ferentari - Tunsu Petre, unde nu sunt interfoane la uşi şi construcţiile arată aşa cum le-a lăsat Dumnezeu şi Ceauşescu (doar balcoanele au fost închise şi supradimensionate malign, în foamea oamenilor de spaţiu)

Astfel, puteai să ştii, fără să ridici ochii pe geam, cam pe unde te afli. Pentru micile cumpărături, mergeam la blocurile roşii din Ferentari. Complexul de magazine denumit aşa era chiar foarte civilizat şi plăcut ochiului, iar celebrele blocuri roşii îmi păreau foarte cochete, cu aleile lor umbroase şi logiile pline de flori Dacă inițial se știa că în Ferentari localnicii trăiesc după propriile legi și nu sunt deloc prietenoși cu nou-veniții, perioada post-belică a adus în zonă toți tâlharii care voiau să se adăpostească de autorități. În perioada comunistă s-a încercat reabilitarea zonei prin construcția de fabrici și blocuri de nefamiliști FOTO Modernizare în Ferentari. Mai recunoaşteţi blocurile jalnice din Zăbrăuţi? 0 Comentarii. Citeste tot despre: blocuri, zabrauti, Ferentari, ghetouri modernizate. Geamuri termopan la tot blocul, terasa reparată şi izolată, subsolul şi faţada refăcute de la A la Z. Nu este un vis, aşa arată acum majoritatea ghetourilor din. au trecut ani peste cele 21 de blocuri roșii din Ferentari Magazinele de la parter s-au închis de mult Poșta, o bibliotecă publică, un coafor, un Marisan, ce mai ființează. Blocurile au început să treacă prin reabilitare termică, pierzînd desigur ceva din farmecul lor. Dacă, din toate pozele din ziarele de-acum șase-șapte decenii, nu vă iese la.

Cartierul Ferentari - Wikipedi

Zeci de blocuri din Ferentari raman fara apa calda, intre 15 - 17 mai. Cateva zeci de blocuri din cartierul Ferentari, din Bucuresti, nu vor avea apa calda in perioada 15 - 17 mai, din cauza unor lucrari de reabilitare a instalatiei de distributie a energiei termice Poliția a spart o petrecere cu grătare între blocuri în Ferentari. Zeci de oameni au ieșit revoltați în stradă să se lupte cu agenții. de Redacția iunie 7, 2021 iunie 7, 2021 0 77. Share 0. A fost scandal duminică în Ferentari. Polițiștii au încătușat mai mulți tineri care făceau grătar. Zeci de oameni au ieșit revoltați.

Zeci de blocuri din Ferentari raman fara apa calda, intre

 1. Anvelopare termică blocurile roșii. Cartierul Ferentari, fostă mahala, are puține clădiri impunătoare. Tocmai de aceea, blocurile roșii, construite la finalul anilor '40 la intrarea pe calea Ferentarilor, ca locuințe pentru angajații PTT (Poșta-Telegraf-Telefon) și numite așa grație cărămizii roșistice ornamentale care a supraviețuit bine până-n prezent, ar trebui să fie un.
 2. Calea Ferentari nr.12, bl. 119D, sc. 1-2, Calea Ferentari nr. 20, bl. 126, sc. 1, 2, 3, Calea Ferentari nr.13, bl. 94, sc.1, 2, 3, Pentru început, aceste lucrări se vor efectua la 15 blocuri din sector, iar în zilele următoare vom anunța și următoarele blocuri care se află pe listă pentru reabilitare termică. Vrem ca în 2021 să.
 3. Noile blocuri în Cartierul Ferentari. Noile blocuri în Cartierul Ferentari. Beraria Potcoava de Aur, Str Franceza. Beraria Potcoava de Aur, Str Franceza. Vânzători de ziare. Vânzători de ziare. Biserica Antim. Biserica Antim. Piața Pache Protopopescu. Piața Pache Protopopescu. Piața Pache Protopopescu
 4. Mâine, 3 iunie 2021, încep lucrările de reabilitare termică a blocurilor de pe raza Sectorului 5, a anunțat Primăria Sectorului 5. Pentru început vor fi montate schelele pentru 15 blocuri, aflate la următoarele adrese: Calea 13 Septembrie nr. 239, bl V5, sc. 1, 2, 3. Calea Ferentari nr.12, bl. 119D, sc. 1-2
 5. Calea Ferentari Politia Locala Sector 5 Blocuri Rusesti Bucuresti, Ferentari Apartament de 2 camere confort 1 decomandat, situat pe Calea Ferentari la nr. 72, la Politia Locala Sector 5, in blocurile rusesti de 3 etaje , cele cu pod si acoperis, pe o strada verde si linistita
 6. Din data de 3 iunie 2021, s-a început reabilitarea termică a 15 blocuri, care se află la următoarele adrese: Calea 13 Septembrie nr. 239, bl V5, sc. 1, 2, 3 Calea Ferentari nr.12, bl. 119D, sc. 1-
 7. s ·. Încep lucrările de reabilitare termică a blocurilor din Sectorul 5! Știu încă de când am preluat mandatul de primar că una dintre principalele nemulțumiri ale cetățenilor din Sectorul 5 este cea privind reabilitarea termică a blocurilor. Am spus încă de la început că voi face toate.

Ieri dimineaţă a avut loc în Cartierul Ferentari solemnitatea punerii pietrei fundamentale a primului grup de locuinţe pentru funcţionarii publici, grup care cuprinde 20 blocuri de 548 apartamente, amenajate cu tot confortul modern. Acest grup de locuinţe v Locuitorii din opt blocuri din Ferentari care s-au revoltat zilele trecute ca nu au caldura vor fi bransati la reteaua de alimentare cu agent termic a RADET. Decizia a fost luata de prefectul Mioara Mantale, impreuna cu reprezentantii societatilor ce furnizeaza utilitati publice si cei ai serviciilor publice deconcentrate Câteva blocuri din Câmpulung mai distruse ca cele din Ferentari. Blocuri în valoare de milioane de euro sunt devastate. Nu se mai știe regimul lor juridic pentru că sunt foarte mulți ani și pe vremuri aceste blcouri aparțineau de Grulen, fabrică ce a fost pusă la pământ după revoluție și ale unei firme de construcții

Evoluţia blocurilor comuniste şi planuri apartamente

Proiecte blocuri de apartamente. Bloc de locuinte pentru tineri destinate inchirierii cu 24 de apartamente - Vascau Investitia propusa se compune dintr-un imobil compact ce va cuprinde 24 unitati locative, 24 apartamente cu doua camere. Imobilul va avea un regim de inaltime Canal tehnic+P+3E. In urma analizarii mai multor variante de. Astfel, într-o filmare de la finalul lunii aprilie 2020, Emi Pian se filmează în timpul unei vizite în Ferentari. Probabil că liderul interlop dorea să arate că n-a uitat de unde a plecat şi că rămâne aproape de oamenii simpli. Până să ajungă în celebrele ghetouri ale Capitalei, Emi Pian (n.r. - numele real, Florin [ Gaseste 5 apartamente de vanzare cel putin 1 camera in Strada Spatarul Preda, Ferentari, Sectorul 5, Bucuresti (strada), de la 45000. Pe langa acestea gasesti si apartamente de inchiriere, case, terenuri, camere, spatii comerciale, birouri, depozite, garaje de vanzare si de inchiriat pe storia.ro, site-ul tau de imobiliare din Romania În ghetourile din Ferentari peisajul nu s-a schimbat aproape deloc în acest interval. Sunt de văzut aceleași blocuri în paragină, aceleași mormane de gunoaie, aceleași seringi și aceiași șobolani. În ghetourile din Ferentari familii întregi stau înghesuite în spații de 15 metri pătrați cu pretenție de locuințe Aproape o mie de blocuri din Capitală, fără apă caldă. Furnizarea apei calde este deficitară sau oprită la aproximativ o mie de imobile din Capitală, potrivit datelor postate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica și citate de Agerpres. * În Sectorul 2, în zonele Calea Moşilor, bd. Doamna Ghica, str. Teiul Doamnei, str.

cum s-a făcut Ferentariul în presa vremii. (articol actualizat) Avem azi ocazia de-a urmări, cu ajutorul spicuirilor din ziarele Scînteia și România Liberă de după Război, creșterea cartierului Ferentari - mai bine zis, a blocurilor roșii. Sărmană zonă, dacă-i să ne luăm după reportajele de-nceput de an '948 Ferentari - a fost proiectat in urma unui concurs, pe baza unui program destul de rigid, intocmit de ministerul de Finante, de catre Arh. Popov Gh., Constantinescu Th., Hornstein M. si Christodulo V. Principiile esentiale ale programului au fost de a construe, pe un teren dat, un numar maxim de blocuri cu apartamente tip, de diferite marimi. Război în Ferentari! Rromii din Ferentari au atacat jandarmii cu bâte şi pietre. Aseară a reizbucnit revolta din cauza faptului că locatarii a cinci blocuri au fost decuplaţi de la reţeaua de energie electrică. Forţele de ordine au fost suplimentate, iar pompierii au intervenit cu jeturi de apă, pentru a stinge incendiile şi pentru. Apartament in blocuri, Ferentari, Salaj. ALMAS/COMUNA GIRCINA - ALMAS, MOLDOVA Vile Pret total: 280.000 EUR București - Colentina, dna ghica Apartamente 3 camere Pret total: 2.500 RON București - Iancului, Metrou Iancului / Pache Protopopescu Apartamente 2 camere Pret total: 450 EUR București - Iancului, Iancului - Vatra luminoasa Case Pret total: 145.000 EUR Stoenești - Valea Badenilor. Apartament in blocuri, Sălaj, Ferentari. Stoenești - Valea Badenilor, Poalele Muntelui Leaota Pentru constructie case-vile Pret total: 20.552 EUR București - Ultracentral langa ASE, Lahovary - Romana Apartamente + 5 camere Pret total: 1.390 EUR București - Militari, Gorjului Apartamente 2 camere Pret total: 340 EUR București - 16 Februarie, Parc Bazilescu- Sos Chitilei Garsoniere Pret.

Regia sclipitoare si-a luat Oscar-ul la faza cu turele cu biță prin Ferentari, când personajul principal se grăbea la muncă, dar pedala agale printre blocuri. Bănuiesc că, era idea de a transpune viața din Ferentari, doar că nu a funcționat. Lipsește logica montajelor, segmentele sunt filmate pe stilul amator cu o cameră, nu se vede. Pe de altă parte, în Sectorul 5, în cazul unor imobile din zona Calea Ferentari şi Şoseaua Sălaj, furnizarea agentului termic ar urma să fie oprită pe parcursul întregii zile, din cauza unei avarii la reţeaua primară. O altă avarie, la reţeaua secundară, va afecta blocuri din zona Calea Rahovei până în jurul orei 17.00

Desfasurat pe o suprafata de 22.000 mp, ansamblul ce are un regim de inaltime P+8r si P+9 etaje, dispune de aproximativ 600 de unitati locative mixte, atat garsoniere cat si apartamente cu 2, 3 si 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 42 si 97 mp utili, dar si de spatii comerciale, amplasate catre strada Muntii Carpati si catre interiorul ansamblului ce urmeaza sa fie puse in vanzare in. În Sectorul 5, apa caldă va fi oprită până în cursul nopţii de joi spre vineri pentru blocuri din zonele str. Năsăud, Calea Ferentari, Calea Rahovei, şos. Progresului şi şos. Sălaj, în urma unor lucrări care vizează modernizarea reţelei termice primare pe magistrala Ferentari * În Sectorul 6, tot din cauza unei avarii, apa caldă este oprită până vineri, în jurul orei 11,00, pentru blocuri din zonele: str. M. Vintilă, str. Ceahlău. O altă avarie la reţeaua primară, care afectează inclusiv căminele de pe Splaiul Independenţei, ar urma să fie remediată până vineri dimineaţa, la ora 7,00 Şase persoane din cartierul Ferentari din Bucureşti au fost duse la secţia de poliţie şi amendate pentru tulburarea liniştii publice şi încercarea de a-i împiedica pe poliţişti să îşi exercite atribuţiile de serviciu, oamenii legii fiind chemaţi după ce oamenii făceau grătar în curtea blocului şi ascultau muzică cu volum ridicat, potrivit news.ro. Sindicatul Europol.. Apartament de 4 camere confort 1 decomandat, PARTER INALT, situat pe Calea Ferentari la nr. 72, la Politia Locala Sector 5, in blocurile rusesti de 3 etaje , cele cu pod si acoperis, pe o strada verde si linistita. Apartamentul are 83 mp utili si o boxa de 10 mp la subsol. Dispune de centrala termica proprie cu instalatie cupru si calorifere otel, tamplarie PVC cu geam termopan, si parchet din.

Blocurile roșii din Ferentari Publicat de Vlahul la 08:47 Trimiteți prin e-mail Postați pe blog! Am fost dupa... blocuri. Ruinele Manastirii Plumbuita. Institutul Surorilor de Caritate Regina Elisabeta Bucurestii Vechi si Noi a implinit 2 ani. Din Parcul Carol Alexandriei. * În Sectorul 6, tot din cauza unei avarii, apa caldă este oprită până vineri, în jurul orei 11,00, pentru blocuri din zonele: str. M. Vintilă, str. Ceahlău. O altă avarie la reţeaua primară, care afectează inclusiv căminele de pe Splaiul Independenţei, ar urma să fie remediată până vineri dimineaţa, la ora 7,00. Totuși, în 1959, la construirea mini cvar­ta­lului de blocuri muncitoreşti din Ferentari acest lucru s-a pierdut din vedere. Într-o adresă a I.A.L. din raionul Lenin către Sfatul Popular al Capitalei putem citi: în cinstea zilei de 23 August vă rugăm ca aleile situate între Blocurile Ferentari să fie considerate străzi. Poliția a spart o petrecere cu grătare între blocuri în Ferentari. Zeci de oameni au ieșit revoltați în stradă să se lupte cu agenții. VIDEO A fost scandal duminică în Ferentari. Polițiștii au încătușat mai mulți tineri care făceau grătar. Zeci de oameni au..

În curând, cele câteva blocuri ar putea fi demolate, ceea ce va declanșa o explozie de gentrificare. Lumea asta se va păstra doar în ceea ce înregistrează acum ochii mei. </ferentari> Notă: Realitatea noastră e tot mai intermediată de Internet. Majoritatea cunoscuților mei n-au văzut Ferentariul decât online Hotărârea nr. 105/26.05.2021 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici în vederea creșterii performanței energetice pentru 76 blocuri de locuințe de pe raza Sectorului 5 al Municipiului Bucureșt Aceasta este născută în 1949 și domiciliată într-unul din blocurile-ghetou din strada Zăbrăuțului, cartier Ferentari, Sector 5. cu un acoperiș totuși deasupra capului, decât cele câteva blocuri-ghetou de pe strada Zăbrăuțului. Aici, Poliția, firmele de internet și orice serviciu utilitar trece numai dimineața devreme. 8000 €: 8 000 €: 12m patrati la comun wc dus singur curent apa calea ferentari nr 72 blocuri rosii KAUFLAND SALAJ 8000 EURO NEGOCIABI

1366 garsoniere de vanzare in Bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si pe internet. Doar de la proprietari Primăria Sectorului 5 vrea să pună alte blocuri. V-am vorbit de această linie a metroului de suprafața Giurgiului - Ferentari. Acolo nu e metrou și probabil că nu vom avea în următorii 10 ani., a spus Nicuşor Dan. De altfel, după ce multe alte linii feroviare ale Capitalei au sfârșit acoperite cu blocuri de locuințe, a venit.

În Sectorul 5, apa caldă va fi oprită până în cursul nopţii de joi spre vineri pentru mai multe blocuri din zonele str. Năsăud, Calea Ferentari, Calea Rahovei, şos. Progresului şi şos. Sălaj, în urma unor lucrări care vizează modernizarea reţelei termice primare de pe magistrala Ferentari Mai mulţi agenţi de poliţie chemaţi să intervină la un grătar făcut între blocuri au fost înconjuraţi de mulţimea furioasă şi au fost huiduiţi. Incidentul a avut loc în cartierul Ferentari. Într-un final, şase persoane au fost duse la secţie, unde li s-au aplicat mai multe amenzi

Apartamente de vanzare, Calea Ferentari (București

Hotărârea nr. 121/19.07.2021 privind aprobarea contractării unei/unor finanțări rambursabile interne în valoare de până la 200.000.000 le Parcelări neconstruite. Parcelările de locuințe-tip sunt considerate precursoarele urbanismului modern. Multe dintre proiectele pe care instituțiile și proiectanții le pregătiseră încă de la începutul secolului al XX-lea nu au mai apucat să fie puse în practică. Societatea Comunală avea în 1947 numeroase terenuri, pe care. 32 Blocuri 438 62 33 Aparătorii Patriei Sud Locuinţe unice 440 53 34 Giurgiului Sud Blocuri 56 47 35 Ferentari Sud Locuinţe unice 557 42 36 Sud-Vest Blocuri 517 35 37 Rahova Sud Blocuri 536 49 38 Locuinţe unice 539 43 39 Ghencea Sud Locuinţe unice 524 53 40 Drumul Taberei Sud-Vest Blocuri 650 4

In 1947 incepea, in zona Ferentari, constructia unui ansamblu de blocuri cu destinatie muncitorească si a unei scoli pentru copiii viitorilor locatari. Asemenea blocurilor de locuinte, cladirea scolii a fost construita din caramida, cuprinzand demisol, parter si etaj, avand 10 sali de clasa (P + E) iar la demisol a fost amenajata o cantina si. Poliția a spart o petrecere cu grătare între blocuri în Ferentari. Zeci de oameni au ieșit revoltați în stradă să se lupte cu agenții. VIDEO; Bărbatul acuzat că și-a ucis iubita gravidă în trei luni, în Vrancea, i-a violat prietena care venise la ei în vizită, înainte de crim Teren constructii 400 mp ultracentral - zona Eminescu- Dacia. 396.000 €. Bucuresti, Dacia. 400 m 2. De vanzare teren incadrat in categoria constructii, situat in zona Eminescu-Dacia. Suprafata terenului este de 400 mp, cu front stradal peste 12 m si lungime 33 m. Dispune de toate utilitatile

Descoperă cele mai noi apartamente și garsoniere de vânzare din zona Ferentari și în alte locații din Bucuresti in blocuri sau vile. Lista de anunțuri este actualizată zilnic garantând găsirea imobilului ideal ca suprafață și buget în Bucuresti Locatarii din aproape 500 de blocuri din Sectorul 5 vor ramane fara apa calda timp de doua zile, de miercuri pana vineri, deoarece echipe ale RADET vor moderniza infrastructura din zona Rahova

97 de blocuri fără agent termic, în Capitală. Furnizarea căldurii şi apei calde menajare în zonele Sălaj, Calea Rahovei şi Calea Ferentari a fost întreruptă, astăzi, din cauza unei avarii produse la nivelul reţelei de difuzare a agentului termic, informează RADET, printr-un comunicat Numai tampenii citesc aici, eu am copilarit in Ferentari si am locuit in P2 (unu din blocurile din strada Zabrautului ) .Aceste ghetouri au fost blocuri de ITB-isti, cum era pe timpul lui Ceasca. Era un cartier frumos, abia dupa ce s-au mutat ITB-istii si au lasat garsonierele goale, ramanand ale nimanui, au inceput sa se mute tot felul de tigani E o aglomerare de blocuri, multe de patru etaje, cu garsoniere și apartamente de două camere, de‑o parte și de‑alta a străzii Prelungirea Ferentari, urmată în spate de o altă aglomerare - rânduri de case, mai îngrijite sau mai sărăcăcioase Îmi plac blocurile acestea nou construite pe Floreasca. M-am uitat cu adevărat la ele recent, că ne-am plimbat prin zona aia. Dacă aș avea bani să mă mut într-un apartament nou, unul aici ar fi pe lista scurtă. Altele de pe listă ar fi mai degrabă în diverse blocuri mici și noi din nord, pe străduțe liniștite, dar acesta din Floreasca este singurul ansamblu de mari dimensiuni. Ferentari, București, o zonă în care trebuie să fii o combinație între Rambo, Robocop și Rocky ca să reziști. «Ai curaj să intri în blocuri?». Am avut șansa de a merge acolo cu celebrul «Gargamel», m-a dus 10-15 minute prin, nu știu cum să numesc exact, locuințele alea, și-a început povestea Savi, pentru Libertatea

Apartamente de vânzare cu 2 camere Bucureşti, zona

Ansamblul Rezidențial Art Temple Residence 2 are patru blocuri de apartamente, care sunt construite cu parter și șapte nivele locative. Clădirile de apartamente dispun de un nivel înalt de rezistență termică de până la 8,1 grade MSK datorită pereților structurali, planșeelor și grinzilor din beton armat A trebuit să schimb tactica, și să spun că sunt un biet francez care a nimerit în autobuzul greșit și s-a pierdut prin Ferentari. Așa am avut parte de mai multă deschidere din partea celor pe care i-am întâlnit. A fost uneori dificil să fotografiez unele blocuri și nu am reușit să obțin acordul pentru a realiza portrete

Blocurile staliniste din Cartierul Bucurestii Noi | Interviuri Nini Vasilescu

Harta Bucureşti cu blocuri - Site-ul lui Teoalid

 1. Bărbatul care se face nevăzut printre blocuri locuiește pe stradă, unde, în sărăcia lucie, contează foarte mult cum te îmbraci, spune coordonatorul centrului din Ferentari, Ionuț Alexandrescu de la Carusel, o asociație care activează pe linia dintre viață și moarte
 2. Strada Zabrauti, cartierul Ferentari, Bucuresti, Romania. Acesta a fost, marti seara, cel mai fierbinte, intr-unul dintre cele mai neplacute sensuri al
 3. Str. Cavafii Vechi nr. 15, sector 3, Bucureşti. Centrala: 0372 148 000 Pentru informaţii generale: 0372 148 022 031 9442 pentru mesaje preînregistrate, pentru fiecare sector în parte, referitoare la functionarea sistemului de termoficare -- tarif normal, program non-stop. CALL CENTER TELVERDE 0800 820 002 pentru preluarea sesizărilor și reclamațiilor privind calitatea agentului termic.
 4. Un gangster din această perioadă a fost Nicolae Purecica, poreclit Nae Chioru, celebru pentru crime, jafuri şi tâlhării, majoritatea petrecute în Ferentari. Blocurile de nefamilişti au devenit ghetouri După 1975, Ceauşescu a construit aici uzine şi blocuri de nefamilişti pentru muncitorii aduşi din toată ţara

Apartamente de închiriat în Cartierul Ferentari Introduceți-vă adresa de e-mail pentru a primi alerte când vom găsi anunțuri noi pentru Apartamente de închiriat în Cartierul Ferentari . Câmpul destinat e-mailului nu trebuie să fie gol Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă Apartament 3 camere ferentari Introduceți-vă adresa de e-mail pentru a primi alerte când vom găsi anunțuri noi pentru Apartament 3 camere ferentari . Câmpul destinat e-mailului nu trebuie să fie gol Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă Apartment de vanzare 4 camere prelungirea ferentari/ blocurile rosii, 2 bai, decomandat, centrala proprie. Pentru mai multe detali sunati la numarul de telefon 0763522332 Andrei Pasaniu Nova Best Clean Solutions Srl - presteaza servicii de curatenie pentru blocuri in Sector 5, Bucuresti, Spalat geamuri intrare bloc Sector 5, Bucuresti, Desfundat ghena Sector 5, Bucuresti, Maturat aleea din jurul blocului Sector 5, Bucuresti, Maturat si spalat casa scarilor, Maturat trotuarele de acces in scarile de bloc, Maturat si spalat intrarile in bloc Sector 5, Bucuresti, Curatare camera. Am fost in iad, un iad cu oameni vii care sunt însă morți pentru societate. Am fost in Ferentari. Nu singură, ci împreună cu echipajul medical-social de la ARAS (Asociaţia Română Anti-SIDA). Se duc acolo săptămânal cu două ambulanțe, într-una un medic acordă consultații, în cealaltă sunt recuperat

Ferentari - 2 camere în Bucuresti - OLX

Obiceiul a sucombat însă rapid, omorât de campaniile care susţineau că nu e OK să deranjezi trei blocuri pentru distracţia ta privată. Am avut surpriza să redescopăr obiceiul pe Prelungirea Ferentari, unde m-am mutat anul trecut Nici în perioada comunismului Cartierul Ferentari nu a dus-o mai bine. După 1975, Nicolae Ceauşescu a dat ordin să se construiască în zona de sud a Bucurestiului uzine şi blocuri de nefamilişti pentru muncitorii aduşi din toată ţara. Integrarea ţiganilor în societatea multilateral dezvoltată a eşuat însă lamentabil Garsoniera Ferentari, Livezilor, primele blocuri - Anuntul.ro - Garsoniera dorita, disponibila pentru tine. Adauga anunt pe site. Ia o hotarare rapid Doriți să cumpărați un imobil nou, dar aveți frică că nu va fi finalizat? Pentru Dvs. noi ne-am colectat toate complexuri rezidențiale din București, care deja sunt finalizat

Complex Rezidential Rahova Ferentari - Blocuri noi Bucurest

CRONICĂ. Soldații. Poveste din Ferentari. Într-o secvență de efect din Soldații. Poveste din Ferentari, camera îl urmărește pe doctorandul în manele Adi (jucat de Adrian Schiop, autorul romanului cu același nume și co-scenarist), plimbându-se cu bicicleta prin inima Ferentarilor, printre blocuri mizerabile și sărăcie Construcția de blocuri pe calea ferată, intenția fostului primar Daniel Florea. Fostul primar al Sectorului 5, Daniel Florea (PSD), a reușit, la finele lunii iunie 2020, după ani de lobby, să treacă prin Parlament o lege controversată, ce prevedea dezafectarea a 7,4 km de cale ferată urbană din sud-vestul Capitalei Zonele principale de ghetou din cartierul Ferentari sunt: Aleea Livezilor, strada Iacob Andrei, strada Tunsu Petre, Zăbrăuți și Pângărați. În ghetourile din Ferentari trăiesc oameni care. Angajam Mosi Craciun - primele 2 zile decembrie 22, 2008 Posted by cferseta in diverse. Tags: caritate, ferentari, mobilmed, mos craciun, prelungirea ferentari 1 comment so far. Sambata - 20.12.2008 - Pregatirea cadourilor. In sala de intalniri de la sediul Volksbank am strans toate jucariile, hainutele, mancarea si impreuna cu voluntarii am sortat cadourile

Clasicele blocuri comuniste aflate in jur nu numai ca nu au fost niciodata renovate la exterior, dar arata intr-un fel in care te fac sa crezi ca faimoasele blocuri din Zabrauti/Ferentari pot fi considerate ca fiind luxoase Conform unui studiu privind calitatea vieţii şi siguranţa locuitorilor din 42 de oraşe din România, municipiul Suceava se află pe penultimul loc, mai rău decât aceştia trăind doar locuitorii oraşului Alexandria din judeţul Teleorman Primele blocuri de locuință au apărut în anii 1953-1957, folosind o arhitectură tipică a erei respective (Stalinistă). Blocurile cu 10 etaje (și alte trei blocuri cu 4 etaje) au fost construite între 1965-1970. În acest cartier, însă, predomină casele construite începând cu anii 1930. Privire de ansambl Continental Hotel in Bucharest tries to win back its inter-war glory 17 Iunie 2009 Businessman Radu Enache, who controls the Continental hotel chain, which posted 27 million euro revenues last year will open the first five-star hotel of the chain, the Grand Hotel Continental located on Calea Victoriei in Bucharest in August, the Ziarul Financiar daily reports on Tuesday

Lumpenii Ferentarilor, în capcana îngerilor din ong-uri şi

 1. Găsește imobile de vânzare la cele mai bune prețuri. Vezi aici 96 imobile de vânzare pentru apartament ferentari, cu prețuri de la 23.500
 2. Aleea Ferentari B este un stramos al locuirii colective din orasul Bucuresti, adica un precursor al cartierelor de blocuri pe care le stim cu totii destul de bine. Construit prin anii 1945-1947 (si aici ma bizui pe o informatie auzita de la un coleg, pentru ca mi-a fost lene sa merg la biblioteca sa verific), ansambul se tine inca destul de.
 3. undeva prin ferentari trec țigăncile corpolente, cu trandafiri roșii de cârpă în păr, blocuri de nefamiliști, bărbați în treninguri, pâine din maia naturală, pandemia aduce o liniște falsă, oamenii se exprimă reținut, ascunzându-și culorile, muzica se aude mai încet, culorile putreziciunii s-au estompat

În Sectorul 5 s-a produs o avarie la reţeaua primară pe Calea 13 Septembrie. Şi în acest sector sunt mai multe sute de blocuri în cazul cărora furnizarea apei calde este deficitară, fiind vorba despre imobile din zonele: Şos. Alexandriei, Calea Rahovei, Şos. Giurgiului Sute de blocuri din Capitală, din nou fără apă caldă. Sute de blocuri din sectoarele 2 şi 3, precum şi alte zeci din sectoarele 4 și 5 nu au apă caldă și căldură din cauza unor avarii produse la CET Sud, scrie HotNews. Potrivit informaţiilor furnizate pe site-ul Companiei Termoenergetica, problema ar urma să fie remediată joi. Ferentari, de Sf. Maria: infectie, gunoaie, gratare incinse si miros acru. Soarele torid poate transforma in bombe biologice comunitati in care traiesc mii de persoane. In Ferentari, cartier al Capitalei, viata curge inainte printre tone de gunoaie ce fermenteaza sub razele puternice

Amintiri de pe strada Doinei - Via Bucureșt

Vanzari apartamente 2 camere Bucuresti - Anunturi imobiliare: Anuntul Telefonic. Casa visurilor tale te asteapta. Alte informatii pe site Ansambluri asemanatoare de blocuri staliniste mai pot fi gasite in Bucuresti in Ferentari, zona Academiei Militare, b-dul Basarabia sau Vatra Luminoasa. Blocurile de 3 etaje, unite intre ele prin arcade, au fost dezvoltate pe bulevard in perioada anilor '50, fiind intitulate ca Locuinte muncitoresti in Bucurestii Noi

- Premiul II, Parcelarea Ferentari (împreună cu arh. I. Florea); 1960 - Premiul Uniunii Arhitecţilor pentru Blocuri de locuit în piaţa Sălii Palatului, Bucureşti; 1960 - Premiul Uniunii Arhitecţilor pentru Casa Radiodifuziunii Bucureşti. BIBLIOGRAFI Unul din punctele importante e zona Giurgiului-Ferentari - Vorbim de 200.000 de oameni care pot să fie conectați direct cu Pipera, Gara de Nord, AFI, Aeroport Otopeni. Prin PUZ Sector 5, primăria vrea alte blocuri între acele blocuri. PUZ-urile de sector prevăd blocuri de 14 etaje până la malul ape Bucharest (UK: / ˌ b uː k ə ˈ r ɛ s t / BOO-kə-REST, US: / ˈ b uː k ə r ɛ s t /-⁠rest; Romanian: București [bukuˈreʃtʲ] ()) is the capital and largest city of Romania, as well as its cultural, industrial, and financial centre.It is located in the southeast of the country, at , on the banks of the Dâmbovița River, less than 60 km (37.3 mi) north of the Danube River and the. Edilul a anunţat lucrări şi înspre centrul oraşului, dar şi reabilitarea termică a 12 blocuri din sector, care vor fi gata în termen de 60 de zile: Chiar așa! Cu sapa, nu cu mapa, desigur. Modernizăm părculețul de lângă facultatea de Medicină și Farmacie. Că nu-i mai dăduse nimeni o sapă și-o vopsea din '86-'87, cred In perioada respectiva s-au contiuat proiectele incepute inainte de razboi (Grivita Rosie si Vatra Luminoasa in Bucuresti, dar in acelasi timp si proiecte de blocuri colective Ferentari â€.

Intr-un mod constructiv, bineinteles. Blocul Artistilor si Expozitia permanenta in Rahova-Ferentari IdeiUrbane.ro. 1. Blocul Artistilor. La inceput este vorba despre artisti, apoi despre studenti. Utopic/nerealizabil: Cumpararea de catre primarie a unor apartamente presupune o investitie foarte mare. Daca am discuta despre 10. Soldații. Poveste din Ferentari. by. Adrian Schiop. 3.92 · Rating details · 1,038 ratings · 91 reviews. Dornic să-şi facă viaţa mai uşoară, un jurnalist cu înclinaţii homosexuale se lasă de presă şi de femei şi se înscrie la un doctorat despre manele. Pentru a se documenta, se mută în cel mai sărac cartier din Bucureşti.

Cele mai periculoase cartiere din Bucureşti, locurile în

Adresa: Aleea Livezilor, în iad, la parter! Reportaj cutremurător în Ferentari al ziaruluiFerentari Neighbourhood - BucharestBlocuri cu balcoane colorate în toate culorile, Calea Ferentari, 20Gabriel Huian A Jucat Fotbal Printre Blocuri, S-a îndrăgostit De O Prostituată Din Ferentari și